Сейшели відкриваються для туристів із України

Сейшели відкриваються для туристів із України

Сейшели відкриваються для туристів без карантину: як долетіти з України читайте у нашій статті.

Екзотичний острівний курорт в Індійському океані відкриється для туристів майже з усього світу за винятком Південної Африки з 25 березня 2021 року. Про це заявив міністр внутрішніх справ і туризму країни Сильвестр Радегонд.

Сейшели вирішили зняти обмеження на відвідування країни після проведення успішної масової вакцинації на островах. «Кампанія з вакцинації була досить успішною. Уряд зробив все, що в його силах, щоб забезпечити безпеку населення. Зараз ми підійшли до тієї точки, коли може відкрити кордони щоб відновити економіку », - заявив міністр.

Влада острівної держави дозволять роботу місць загального користування в готелях, таких як бари, дитячі садки/кімнати та басейни. Відвідувачам необхідно буде дотримуватися певних правил, таких як носити маску, дотримуватися дистанції та дезинфікувати руки.

Для туристів не буде вимоги щодо вакцинації, карантину чи тривалості перебування. Але за 72 години до вильоту на Сейшельські острови необхідно буде пройти ПЛР-тест на коронавірус.

Як долетіти на Сейшели з України?

Після оголошення про відкриття островів, Qatar Airways оголосила про збільшення провізних місткостей на острови в два рази. Замість Airbus A320 на Сейшельські острови будуть літати на широкофюзеляжні авіалайнери Boeing 787.

Qatar Airways пропонує перельоти з Києва на Сейшели з пересадкою в Досі. Час очікування між рейсами складає 4 години у напрямку островів та 3 години в зворотному напрямку. Загальна тривалість перельотів в один бік становить 13-14 годин. На даний момент авіакомпанія дозволяє без штрафу повертати квитки або змінювати дату вильоту.

C травня 2021 роки для жителів України з'явиться ще одна опція перельотів на Сейшели - рейсами Turkish Airlines через Стамбул. Вильоти будуть можливі як з Києва, так і Одеси, Львова, Херсона, Харкова та Запоріжжя.